REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Reagim i Sekretarit të Ministrisë së Bujqësisë, Kapllan Halimi ndaj shkrimit të Kohës Ditore “Zv.ministri Krasniqi raporton në Polici se është kërcënuar nga sekretari Halimi” 2019-05-15 Prishtinë, 15 maj 2019 - Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Kapllan Halimi reagon ndaj shkrimit të gazetës “Koha Ditore”, me titullin “Zv.ministri Krasniqi raporton në Polici se është kërcënuar nga sekretari Halimi”, të botuar sot, datë 15 maj 2019, në të cilin shkrim ka... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31