REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministrja Zivic takoi drejtoreshën e USAID-it, Lisa Magno 2019-03-05 Prishtinë, 05 mars 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, ka pritur sot në një takim drejtoreshën e Misionit të USAID-it në Kosovë, Lisa Magno, ku kanë diskutuar për vazhdimin e bashkëpunimit në projekte të ndryshme bujqësore. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31