REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministrja Zivic premton mbështetje për Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë 2019-03-22 Prishtinë, 22 mars 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, ka mbajtur sot një takim me ushtruesin e detyrës së Kryeshefit të Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, Ekrem Gjokaj, ku me këtë rast është njoftuar për së afërmi me punën dhe aktivitetet e kësaj agjencie, e cila funksionon në kuadër... më shumë
MBPZHR-ja mbështetje për projektet bujqësore të Obiliqit 2019-03-22 Prishtinë, 22 mars 2019 - Përmes programeve zhvillimore të këtij viti, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural do të ofrojë mbështetje për shumë sektor të bujqësisë, duke ndikuar kështu në fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë vendin. Në kuadër të këtyre programeve mbështetje do të... më shumë
Sigurohet mbështetje e Bankës Botërore në projektet e ujitjes 2019-03-22 Prishtinë, 21 mars 2019 - Banka Botërore do të vazhdojë të mbështesë bujqësinë në Kosovë në avancimin e sistemit të ujitjes së tokave bujqësore. Kjo u theksua në takimin që Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic pati me zyrtarët e Bankës Botërore. më shumë
Kosova merr përkrahje nga Sllovenia për zhvillimin e sektorit të bujqësisë 2019-03-19 Prishtinë, 19 mars 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic, gjatë ditës priti në takim një delegacion i ekspertëve slloven, të cilët kanë shprehur gatishmërinë që ta përkrahin projektin e hartuar nga Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Shukri Maxhuni, i cili parasheh rritjen dhe... më shumë
Verërat e Kosovës promovohen në panairin “ProWein 2019” në Gjermani 2019-03-18 Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Kapllan Halimi, së bashku me Drejtorin e Departamentit të Vreshtarisë dhe Verëtarisë, Bekim Hoxha, po marrin pjesë në Panairin Ndërkombëtar të verës “ProWein 2019”, i cili është duke u mbajtur në Dusseldorf të Gjermanisë. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31