MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Zv. ministri Demelezi merr pjesë në konferencën "Sfidat e Kulturës së Biznesit" në Zvicër

20.02.2024

Prishtinë, 20 shkurt - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi qëndroi për vizitë zyrtare në Zvicër me ç’rast mori pjesë në konferencën e parë të organizuar nga Rrjeti i Bizneseve Shqiptare në Zvicrën Qendrore në Lucern të Zvicrës, me temën "Sfidat e Kulturës së Biznesit".

Zv. Ministri Demelezi me këtë rast theksoi se Investimet në industrinë agro-ushqimore, duke përfshirë pjesëmarrjen në pronësitë e rrjeteve të supermarketeve është investim i rëndësishëm për mërgatën dhe vendin tonë. “Konferenca të tilla janë promotorë të mundësive më të lehta dhe përfitimeve tjera për prodhimet tona vendore, si dhe ripozicionimin e tyre në tregun rajonal dhe evropian”, tha gjithashtu Zv. Ministri Demelezi.

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30