REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministri Mustafa vizitë fermerëve të Gjakovës

15.10.2020

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa zhvilloi vizitë pune në Komunën e Gjakovës, ku takoi kryetarin e kësaj komune, Ardian Gjini.

Kryetari Gjini, e njoftoi Ministrin Mustafa për gjendjen aktuale në këtë komunë, për sektorin e bujqësisë, si dhe për sfidat e fermerëve.

Me këtë rast, Ministri Mustafa tha se do të vazhdojë të japë maksimumin si Ministri, për të ndihmuar në tejkalimin e sfidave me të cilat ballafaqohen fermerët e Gjakovës.

Ministri Mustafa i premtoi kryetarit Gjini, se brenda mundësive që ka Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, do ta përkrahë Komunën e Gjakovës në të gjitha nivelet e mundshme.

Kryetari Gjini e falënderoi Ministrin Mustafa, duke e cilësuar vizitën si nxitje për fermerët që të angazhohen sa më shumë në lëmitë e tyre, në dobi të ngritjes së ekonomisë së Kosovës.
 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31