REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Faton Peci nënshkruan Programin për Pagesa Direkte 2021-07-30 Prishtinë, 30 korrik 2021 - Gjatë ditës së sotme, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka nënshkruar Programin për Pagesa Direkte – Subvencione për vitin 2021 ku përkrahja financiare vetëm për këtë vit kalendarik për fermerët në kategorinë e subvencioneve arrin vlerën e rreth 50 milionë eurove. më shumë
MESAZH KËSHILLIMI PËR FERMERËT 2021-07-27 Jemi në përfundimin e fushatës së korrje-shirjes së grurit, ku pas korrjes së grurit disa fermerë praktikojnë të i djegin hamulloret. Me djegien e hamulloreve, pos që shkaktoni ndotje të ambientit, ju do të shkaktoni dëme të tjera të shumëta duke shkatërruar mikroflorën dhe mikrofaunën e tokës. më shumë
MBPZhR-ja merr nën menaxhim platformën AgromarketKS 2021-07-21 Prishtinë, 21 korrik 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka pritur sot në takim znj. Lendita Kastrati nga Dhoma Ekonomike e Grave të Kosovës - G7 e cila ka dorëzuar për menaxhim të mëtutjeshëm nga MBPZHR të Platformës Agromarket KS (www.agromarketks.com). më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31