REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Deklaratë për media 2017-09-15 E njoftojë publikun se informatat që janë shfaqur për mua këto ditë të fundit janë të pasakta dhe qëllimkeqe dhe kanë për qëllim që të më diskreditojnë mua, Listën Serbe, Qeverinë e sapokrijuar dhe punën time të ardhshme në Ministrinë e bujqësisë, pylltarisë dhe zhvillimit rural. më shumë
Ministri Rikalo takoi stafin udhëheqës të MBPZHR-së 2017-09-13 Prishtinë, 13 shtator 2017 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo ka mbajtur sot një takim njoftues me Sekretarin e Përgjithshëm të ministrisë, Kapllan Halimi, Kryeshefin e Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, Elhami Hajdari dhe atë të Agjencisë Pyjore të Kosovës, Ahmet Zejnullahu, si dhe me drejtorët e departamenteve... më shumë
Nenad Rikalo pranoi detyrën e ministrit të Bujqësisë 2017-09-12 Prishtinë, 12 shtator 2017 - Ministri i ri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, sot pranoi detyrën e re nga ministri i deritashëm Kurtan Kajtazi. Me këtë rast, ish ministri Kajtazi, e ka njoftuar për së afërmi ministrin e ri me punën e bërë deri më tani. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

KOSOVO IN UNESCO