REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Zëvendësministrat

   

Vesel KrasniqiZëvendësministër në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Vesel Krasniqi u lind më 03.03.1973, në fshatin Banjë, Komuna e Malishevës.
Shkollimin fillor e mbaroi në shkollën "Naim Frashëri" në vitin 1988, ndërkaq shkollimin e mesëm e mbaroi në shkollën "Avdyl Frashëri" në Malishevë në vitin 1992.

Ka përfunduar studimet në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës në vitin 2000, ndërsa ka mbaruar magjistraturën në Fakultetin Ekonomik të Universitetit të Prishtinës, drejtimi financat publike, në vitin 2012.

Përvoja e punës:

Prej dt:01.09.2000-01.09.2001 Zyrtar i Turizmit në Drejtorinë për Ekonomi,Buxhet dhe Financa në Komunën e Malishevës;

Prej dt:01.06.2003-09.11.2005 Shef i Inspektoriatit në Drejtorinë për Ekonomi,Buxhet dhe Financa në Komunën e Malishevës;

Prej dt:09.11.2005-21.01.2008 Shef i Thesarit në Drejtorinë për Ekonomi dhe Financa në Komunën e Malishevës;

Nga dt:21.01.2008-29.09.2017 Drejtor për Ekonomi,Buxhet dhe Financa në Komunën e Malishevës

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31