REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Zëvendësministrat

   

Bajram Kastrati Zëvendësministër në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Email: [email protected]
Tel: +383 49 478 468

Bajram Kastrati ka lindur me 01.01.1981 në fshatin Zatriq të komunës së Rahovecit.
Vendbanimi: Prizren
Shkollimi fillor: Shkolla “Vëllezërit Frashëri” në Zatriq
Shkollimi i mesëm: Gjimnazi “Abdyl Frashëri” në Malishevë
Mbaroi studimet themelore universitare në programin Kriminalistikë dhe mori titullin Bachelor i Arteve në Kriminalistikë.
 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30