REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Zëvendësministrat

   

Bahrim ShabaniZëvendësministër në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural

Bahrim Shabani u lind me 29.09.1982 në Prizren.

Shkollën fillore e ka mbaruar në fshatin Skorobisht, ndërkaq shkollën e mesme teknike në Prizren.

Studimet e nivelit bachelor i ka përfunduar në Universitetin e Sarajevës në Fakultetin e Kriminalistikes, Kriminologjisë dhe Studimet e Sigurisë. Studimet master i ka vazhduar në të njejtin fakultet.

Ka punuar si,

•    2013.  Këshilltar i nënkryetarit të Kuvendit të Kosovës
•    2014.  Zëvendësministër në Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale
•    2015 – 2017 Këshilltar i lartë politik i ministrit pa portofol.
•    2017 – 2019 Deputet i Kuvendit të Kosovës.

Aktualisht është nënkryetar i Partisë Demokratike Boshnjake.

 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30