REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Ministri Faton Peci takoi Ambasadoren e Suedisë, Karin Hernmack Ahliny Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci priti në takim ambasadoren e Suedisë në Kosovë, Karin Hernmack Ahliny. Ministri Faton Peci takoi Ambasadoren e Suedisë, Karin Hernmack Ahliny
Banka Botërore vazhdon mbështetjen për sektorin e bujqësisë në Kosovë 21.04.2021 Banka Botërore vazhdon mbështetjen për sektorin e bujqësisë në Kosovë Prishtinë, 21 prill 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z. Faton Peci, zhvilloi sot një takim virtual me menaxherin e Bankës Botërore për Kosovë, z. Massimiliano Paolucci.
Ministri Faton Peci me vendime për masa mbrojtëse për prodhuesit bujqësor 20.04.2021 Ministri Faton Peci me vendime për masa mbrojtëse për prodhuesit bujqësor Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka nënshkruar tridhjetë e dy vendime (32), përmes të cilave mundësohet regjistrimi i produkteve për mbrojtjen e bimëve (PMB). Përmes këtyre vendimeve, përcaktohen se cilat produkte lejohen që të importohen, tregtohen dhe përdoren nga prodhuesit bujqësor, për t’i mbrojtur bimët nga sëmundjet dhe dëmtuesit e ndryshëm.
Ministri Faton Peci në takimin me Ambasadorin Philip Kosnett: Transparenca dhe ligjshmëria prioriteti ynë në drejtimin e ministrisë 19.04.2021 Ministri Faton Peci në takimin me Ambasadorin Philip Kosnett: Transparenca dhe ligjshmëria prioriteti ynë në drejtimin e ministrisë Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z. Faton Peci ka pritur sot në takim ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Prishtinë, z. Philip Kosnett, me të cilin kanë biseduar për gjendjen aktuale në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe...

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30