REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministrja Zivic uron të gjithë besimtarët e krishterë për Pashkët

19.04.2019

Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zivic uron Pashkët për të gjithë besimtarët që festojnë festën sipas kalendarit gregorian.

”Në emër të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe në emrin tim personal për të gjithë besimtarët që festojnë Pashkët sipas kalendarit  Gregorian, ju dërgoj  urime të përzemërta. Ju uroj që të ndani gëzimin e festës më të madhe të krishterë me të afërmit në paqe dhe shëndet”.

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30