REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministrja Zhiviq uron Kurban Bajramin

09.08.2019

Prishtinë 09 gusht 2019 - Ministrja e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Dijana Zhiviq dërgon urime të sinqerta për të gjithë qytetarët e besimit islam për festën e Kurban Bajramit, me dëshirën që kjo festë e madhe të sjellë respektin, mirëkuptimin dhe faljen e ndërsjelltë.
 
“Të gjithë qytetarëve të fesë islame, me rastin e festës së Kurban Bajramjt, ju dërgoj urimet më të sinqerta me dëshirën tuaj për të kaluar pushimet tuaja në shëndet, paqe dhe prosperitet, së bashku me familjet dhe miqtë tuaj, që kjo festë e madhe ju kujton për rëndësinë e harmonisë dhe bashkësisë”, tha ministrja Zhiviq.

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31