REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministri Nenad Rikalo vizitoi vendin e gjuetisë me rëndësi të veçantë "Dubocak"

27.09.2018

Prishtinë, 27 shtator 2018 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo, i shoqëruar nga Kryeshefi Ekzekutiv i Agjencisë Pyjore të Kosovës, Ahmet Zejnullahu dhe bashkëpunëtorë tjerë, kanë vizituar zonën e gjuetisë me rëndësi të veçantë “Dubocak”.

Gjatë kësaj vizite, ministri është njohur për së afërmi me gjendjen në këtë zonë dhe ka biseduar me punëtorët e kësaj zone, të cilët u shprehën entuziast me vizitën e ministrit, i cili sipas tyre ishte i pari deri më tani që i ka vizituar në vendet e tyre të punës.

Me këtë rast, ministri Rikalo ka premtuar se do të vazhdojë të investojë në terrenin e gjuetisë me rëndësi të veçantë “Dubocak”, me qëllim të  përmirësimit të kushteve në këtë zonë.

I kënaqur me atë që është bërë deri më tani, duke ndërtuar një shtëpi të re të gjuetisë dhe electrifying, ai theksoi nevojën për rinovimin total dhe përfundimin e infrastrukturës së gjuetisë dhe shtegun pyjor që shpie në të.

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30