REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo uron të gjithë besimtarët musliman me rastin e festës së Fitër Bajramit!

14.06.2018

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo uron të gjithë besimtarët musliman me rastin e festës së Fitër Bajramit!

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31