REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Kryeshefi i AZhB-së, Ekrem Gjokaj flet për ecurinë e implementimit të programeve të MBPZhR-së

10.08.2019

Prishtinë, 10 korrik 2019- Ekrem Gjokaj, kryeshef në Agjencinë për Zhvillimin e Bujqësisë, në kuadër të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, ka treguar për procesin e implementimit të programeve me anë të së cilave mbështeten fermerët nga kjo ministri. Gjokaj ka treguar se sa është buxheti i këtij viti dhe si është bërë ndarja e tij.

“Aktualisht jemi në procesin e vlerësimit të projekteve për programin e grandeve 2019, dhe njëkohësisht jemi në vlerësimin e aplikacioneve sa i përket pagesave direkte për vitin 2019.

Planifikimi është bërë nga MBPZHR-ja dhe janë ndarë 20.5 milionë euro për grante këtë vit dhe 23 milionë euro për pagesa direkte”, ka thënë Gjokaj.

Për detaje më shumë shikoni intervistën e plotë:

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31