MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Banka botërore vazhdon mbështetjen për sektorin e bujqësisë në Kosovë

02.07.2021

Prishtinë, 2 korrik 2021 – Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi bashkë me zv. Sekretarin e Përgjithshëm të MBPZhR-së z. Blerim Hasani, zhvilluan takim virtual me përgjegjësen e ekipit për sektorin e bujqësisë nga Banka Botërore – Zyra në Shkup/Maqedoni, znj. Silvia Mauri.

Në këtë takim u diskutua për rezultatet e implementimit të projekteve të përbashkëta për bujqësi dhe zhvillim rural, format e bashkëpunimit, si arritjen e rezultateve për gjashtë (6) mujorin e dytë të vitit 2021.

Bashkëbiseduesit, pas realizimit të diskutimeve në këtë fushë, u dakorduan për vazhdimin e angazhimit në realizimin efikas të aktiviteteve në proces dhe atyre në vazhdim, të cilat hyjnë në kuadrin e angazhimeve të përbashkëta për zhvillimin dhe avancimin e sektorit të bujqësisë në Kosovë.
 

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31