REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Qeveria do të vazhdojë përkrahjen e prodhuesve vendor 2019-01-14 Prishtinë, 14 janar 2019 - Qeveria e Kosovës gjatë vitit 2019 do t’i përkrahë prodhuesit vendor, në veçanti ata të cilët merren me prodhimtari. Kështu është shprehur Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, pasi ka takuar së bashku me Sekretarin e Përgjithshëm të Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Kapllan... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31