REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Masa të shumta përkrahëse për prodhuesit dhe përpunuesit e qumështit 2015-01-24 Për prodhuesit dhe përpunuesit e qumështit, sivjet Ministria e Bujqësisë do të rrisë përkrahjen përmes masave të ndryshme të cilat janë paraparë edhe në Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural të këtij viti. Kështu është shprehur ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, në takimin që e... më shumë
Mbështetje më të madhe për fermerët e Rahovecit 2015-01-23 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Rahovecit, Idriz Vehapi me të cilin ka biseduar për Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural për vitin 2015. Ky program, tha ministri Krasniqi parasheh skema të reja të mbështetjes, por edhe rritje të mbështetjes për kulturat bujqësore... më shumë
Do të rritet mbështetja për blegtorinë 2015-01-23 Përkrahja për sektorin e blegtorisë do të rritet gjatë këtij viti, me qëllim të shtimit të prodhimtarisë dhe cilësisë së prodhimeve blegtorale. Kështu ju tha sot Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, drejtuesve të Shoqatës së Kultivuesve të Deleve dhe Dhive të Republikës së Kosovës. më shumë
Franca premton përkrahje për bujqësinë kosovare 2015-01-22 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi zhvilloi sot një takim me ambasadoren e Francës në Kosovë, Maryse Daviet, me të cilën ka biseduar për prioritetet e MBPZHR-së për këtë vit dhe mundësitë e bashkëpunimit mes dy vendeve në këtë sektor. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30