REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Fillon fushata për ruajtjen e pyjeve – “Pyjet janë burim i jetës” 2015-03-21 Prishtinë, 21 Mars 2015 - Nga sot, që është edhe Dita Ndërkombëtare e Pyjeve, Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural fillon një fushatë vetëdijesuese dhe informuese për resurset pyjore të Kosovës. Kjo fushatë, që do të zgjasë një muaj, po bëhet në bashkëpunim me projektin e Organizatës së Kombeve të... më shumë
Përkrahje edhe për fermerët e Vitisë 2015-03-18 – Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi, priti sot në një takim nënkryetarin e Komunës së Vitisë, Hasan Aliu, me të cilin ka biseduar për masat mbështetëse të këtij viti, përmes të cilave synohet edhe fuqizimi i mëtejmë i sektorit të bujqësisë në mbarë vendin. më shumë
Masa të shumta përkrahëse edhe për fermerët e Obiliqit 2015-03-18 Prishtinë, 18 mars 2015 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashin, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e deritanishme në sektorin e bujqësisë, si dhe për mbështetjen e kësaj ministrie për fuqizimin e mëtejmë të sektorit në mbarë vendin. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30