REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Përpjekje të përbashkëta për zhvillim dhe punësim 2015-05-06 Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Jonuzi zhvilloi sot një takim me zëvendësministren e Punës dhe Mirëqenies Sociale, Rita Hajzeraj – Beqa, me të cilën diskutuan për mundësitë e bashkëpunimit mes dy ministrive në projekte të përbashkëta. Me theks të veçantë u diskutua për projekte që... më shumë
Përkrahen projektet e grupeve lokale të veprimit 2015-04-28 Prishtinë, 28 prill 2015 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi ka pritur sot në një takim udhëheqëset e Rrjetit për Zhvillim Rural të Kosovës, me të cilët ka biseduar për projektet e kësaj ministrie për zhvillimin e projekteve lokale, të cilat janë përfshirë sivjet në kuadër të Programit për... më shumë
Grantet e MBPZhR-së po gjenerojnë vende të reja pune 2015-04-27 Prishtinë, 27 prill 2015 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, përmes granteve investive po arrin që të rrisë kapacitetet prodhuese dhe përpunuese në agrobizneset vendore, të cilat përmes këtyre investimeve po arrijnë që të sjellin edhe prodhime cilësore në tregun vendor, si dhe po gjenerojnë vende të reja të punës. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30