REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Kosova dhe Mali i Zi do të nënshkruajnë marrëveshje bashkëpunimi në bujqësi 2015-05-20 Prishtinë, 20 maj 2015 –Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim të ngarkuarin me punë të Malit të Zi në vendin tonë, Radovan Miljanic, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë, si dhe për programet dhe projektet e kësaj ministrie për zhvillimin e... më shumë
Kosova dhe Hungaria për thellim të bashkëpunimit në bujqësi 2015-05-20 Prishtinë, 20 maj 2015 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi priti sot në një takim ambasadorin e ri të Hungarisë në Kosovë, Laszlo Markusz, me të cilën ka biseduar për punën e vazhdueshme që po bëhet në fuqizimin e sektorit të bujqësisë, si dhe për prioritetet dhe projektet zhvillimore të MBPZhR-së... më shumë
MBPZhR vazhdon mbështetjen e bujqësisë në Mitrovicë 2015-05-19 Prishtinë, 19 maj 2015 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi, priti sot në një takim nënkryetarin e komunës së Mitrovicës, Safet Kamberi, me të cilin ka biseduar për Programin për Bujqësi dhe Zhvillim Rural të këtij viti, përmes të cilit ai tha se sivjet e kanë zgjeruar mbështetjen për... më shumë
Vazhdon përkrahja për sektorin pyjor 2015-05-13 Prishtinë, 14 maj 2015 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vezir Januzi së bashku me kryeshefin e Agjencionit Pyjor të Kosovës, Ahmet Zejnullahu, kanë vizituar sot komunën e Novobërdës dhe Kamenicës, me ç’rast ata janë njoftuar për së afërmi me gjendjen në sektorin e bujqësisë dhe pylltarisë... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30