REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Krasniqi takoi ambasadorin e Britanisë se Madhe, Ruairi O'Connell 2015-06-10 Prishtinë, 10 qershor 2015 –Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi zhvilloi sot një takim me ambasadorin e Britanisë së Madhe në Prishtinë, Ruairi O\'Connell. Ministri Krasniqi e njoftoi ambasadorin për të arriturat dhe sfidat në bujqësi. Ai theksoi se këtë vit është dyfishuar buxheti për bujqësinë dhe kjo iu ka... më shumë
Ministri Krasniqi takoi ambasadorin e Kuvajtit, Najeeb Al-Bader 2015-06-05 Prishtinë, 05 qershor 2015 – Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi zhvilloi sot një takim me ambasadorin e Kuvajtit në Shqipëri, ambasador jorezident në Republikën e Kosovës, Najeeb Al-Bader, me të cilin ka biseduar për zhvillimet e përgjithshme në sektorin e bujqësisë, si dhe për projektet zhvillimore të MBPZhR-së... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30