REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Mbështetje për Anamoravën 2015-06-22 Zëvendësministri i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, z. Vezir Jonuzi së bashku Zëvendësministren e Ministrisë së punës dhe Mirëqenies Sociale znj. Rita Hajzeraj është pritur në një takim pune nga Kryetari i komunës së Gjilanit z. Lutfi Haziri më shumë
Kosova prezanton verarinë dhe vreshtarinë në Kroaci 2015-06-17 Një delegacion i përbërë nga zyrtarë të Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Tregtisë dhe Industrisë, Ministria e Ekonomisë dhe Financave, përfaqësues nga zonat më të mëdha vreshtare dhe Shoqata e Verëtarëve të Kosovës\" Enologjia\", po qëndrojnë për një vizitë katër ditore... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30