REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci qëndron për vizitë në Varosh të komunës së Ferizajit 2023-03-13 Prishtinë, 11 mars - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ditën e shtunë qëndroi për vizitë në fshatin Varosh të Ferizajt, në fermën blegtorale të vëllezërve Zylbear dhe Fehmi Rrysha, të cilët pas punës së tyre në shtetet e perëndimit, si Gjermani e Zvicër janë kthyer në vendlindje për... më shumë
Njoftim 2022-12-23 Të nderuar fermerë, ju njoftojmë se Agjencia për Zhvillimin e Bujqësisë - AZHB do të punoj edhe nesër, e shtunë me datë 24.12.2022 nga ora 8.00-16.00 për pranimin e Kërkesave për Pagesën e Avancit për programin e vitit 2022. më shumë
Ministri Peci: Mbi 2.8 milionë Euro për kompensimin e dëmeve në bujqësi 2022-12-13 Prishtinë, 13 dhjetor - Në mbledhjen e Qeverisë së Rep. së Kosovës të mbajtur sot, Ministrit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Pecit iu miratua propozim-vendimi për kompensimin e dëmeve në sektorin e bujqësisë, të shkaktuara nga fatkeqësitë natyrore, siç janë: erërat e forta, breshëri, vërshimet,... më shumë
MBPZhR mbajti konferencën me donatorë për sektori i bujqësisë 2022-12-02 Prishtinë, 2 dhjetor - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci organizoi konferencën me donatorët e sektorit të bujqësisë me titull "Orientimet strategjike për zhvillimin e Sektorit të Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural” në të cilën morën pjesë përfaqësues nga organizata të shumta botërore,... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31