REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Në vitin 2019 djathi i Sharrit bëhet me tregues gjeografik 2018-11-21 Prishtinë, 21 nëntor 2018 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, do të vazhdojë mbështetjen institucionale për krijimin e treguesit gjeografik për djathin e Sharrit, i cili pritet të bëhet gjatë vitit të ardhshëm. Përmes krijimit të këtyre treguesve, produktet blegtorale do të promovohen edhe më shumë dhe bashkë me... më shumë
Shtetet e rajonit debatojnë për bujqësinë dhe zhvillimin rural 2018-11-15 Prishtinë, 15 nëntor 2018 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi, së bashku me drejtorin e Departamentit të Vreshtarisë dhe Verëtarisë, Bekim Hoxha, po marrin pjesë në takimin e rregullt vjetor të ministrave të bujqësisë të Evropës Juglindore (EJL), i cili këtë vit po mbahet në Strugë... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31