MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci në takimin vjetor mes Suedisë dhe Kosovës 2024-06-20 Prishtinë, 20 qershor 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, ka marrë pjesë në takimin vjetor mes Suedisë dhe Kosovës, i cili është zhvilluar me qëllim të thellimit të bashkëpunimit ndërshtetëror.Me këtë rast, Ministri Peci ka theksuar se Suedia ka financuar disa projekte transformuese në sektorin e... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30