MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Zv.ministri i BPZhR-së, Raduloviq ka vizituar fermerë në veriun e Kosovës 2024-06-10 Prishtinë, 10 qershor 2024 – Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Lazar Raduloviq vizitoi tre familje në komunën Zveçanit. Ai fillimisht u mirëprit nga familja Mirković e cila merret me kultivimin e perimeve, duke prodhuar domate, speca dhe patate. Ndërsa, familja e dytë nikoqire e Zëvendësministrit Raduloviq ishte ajo e... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30