MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

8.5 milionë euro për sektorin e bletarisë 2024-05-20 Prishtinë, 20 maj 2024 - Mbështetja e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural për sektorin e bletarisë përmes subvencioneve dhe granteve arrin në 8.5 milionë euro. Kjo mbështetje është bërë e ditur sot nga Ministri i BPZhR-së, Faton Peci me rastin e shënimit të “Ditës Botërore e Bletës”, me... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31