MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Sekretarja Çerkini po qëndron për vizitë zyrtare në Washington 2024-02-28 Prishtinë, 28 shkurt 2024 - Sekretarja e Përgjithshme e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Venera Çerkini me ftesë të Organizatës Ndërkombëtare të Punës (ILO) dhe Departamentit të Shteteve të Bashkuara po qëndron për një vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku është duke e... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29