MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Fëmijët sjellin në jetë drunjtë përmes pikturës 2023-11-21 Prishtinë, nëntor 2023 -“ Në ambientet e bibliotekës komunale “Hivzi Sylejmani” në Prishtinë u mbajt ekspozita me titull “Fëmijët sjellin në jetë drunjtë përmes pikturës”, pjesë e programit “Mbështetje në fuqizimin e menaxhimit të qëndrueshëm dhe shumëqëllimor të pyjeve për përmirësimin e... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30