REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Republika e Kosovës, histori suksesi në Iowa 2023-10-24 Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci po qëndron për një vizitë zyrtare në Iowa të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, me ç’rast sot ka marrë pjesë në Simpoziumin për Klimë dhe Bujqësi të Mençur në Des Moines të këtij shteti. Në këtë simpozium po prezantohet edhe Republika e... më shumë
MBPZhR-ja shënon “Javën e njeriut me shkop të bardhë” 2023-10-24 Prishtinë, 24 shtator -“ Zv. Sekretarja e Përgjithshme në Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Venera Çerkini bashkë me Udhëheqësen e Njësisë për të Drejtat e Njeriut dhe Mbrojtje nga Diskriminimi, Emine Kelmendi, pritën sot në një takim përfaqësuesit e Shoqatës së të Verbërve dhe të Pamur... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31