MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci: Investimet e MBPZhR-së synojnë fermerët meritorë 2023-10-18 Prishtinë, 18 tetor -“ Në vazhdën e vizitave të tij në terren, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci qëndroi për vizitë në fshatin Koliq, tek fermeri Sami Shaqiri i cili e njoftoi Ministrin për gjithë veprimtarinë e tij bujqësore. Samiu njëherësh është përfitues i grantit për ngritjen e pemishtes me... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31