MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Nis projekti për Inventarizimin e resurseve peshkore në Republikën e Kosovës 2023-09-05 Prishtinë, 5 shtator -“ Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural e mbështetur nga projekti i Organizatës Gjermane për Zhvillimi në Kosovë - GIZ dhe në bashkëpunim me ekspertët e Departamenti i Biologjisë / Fakultetit të Shkencave Matematikore Natyrore dhe Fakultetit të Bujqësisë dhe Veterinarisë sot filluan me zbatimin e Projektit për... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30