REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Mbahet seminari për kultivarët e rrushit rezistente ndaj sëmundjeve 2023-03-16 Prishtinë, 16 mars - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, konkretisht Departamenti i Vreshtarisë dhe Verëtarisë në Rahovec në bashkëpunim me Shoqërinë për prodhimin e fidanëve të hardhisë “VCR - Raushedo”, si dhe përfaqësuesin e kësaj shoqërie për Kosovë dhe Shqipëri “Agroherbal” Sh.P.K... më shumë
Ministri Peci kërkon funksionalizimin e Ligjit për Kontrollin e Duhanit 2023-03-16 Prishtinë, 16 mars - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci ka kërkuar nga Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë që duke u bazuar në përgjegjësitë ligjore, si dhe interesimin për funksionalitet të plotë karshi mandatit dhe përgjegjësive që ka AUV, të merren masa rigoroze kundrejt zbatimit të Ligjit për Kontrollin e... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31