REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Planifikohet rritja e investimeve në sistemin e ujitjes 2022-05-19 Prishtinë, 19 maj 2022 - Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural e ka vënë në prioritet avancimin e sistemit të ujitjes, duke pasur parasysh se përmes investimeve në këtë sistem ndikohet funksionimi dhe zhvillimi i sektorit të bujqësisë. Për këto investime që janë planifikuar të realizohen në sistemin e ujitjes ka treguar sot... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29