REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci pranë prodhuesve bujqësor në Drenicë 2022-05-17 Prishtinë, 17 maj 2022 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci u ka bërë vizitë sot prodhuesve bujqësor në fshatin Polac të Skenderajt, ku ka parë për së afërmi kushtet në të cilat punojnë këta fermerë dhe është njoftuar edhe me sfidat me të cilat përballen ata në zhvillimin e veprimtarive... më shumë
Diskutohet për mbikëqyrjen e Ligjit për Pyje 2022-05-17 Prishtinë, 17 maj 2022 - Zëvendës Kryeshefi i Agjencisë së Pyjeve të Kosovës, Bekim Hoxha ka pritur sot në takim anëtarët e Komisionit Parlamentar për Mjedis, Ushqim, Bujqësi, Planifikim dhe Zhvillim të kryesuar nga Salih Zyba. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29