REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Me vendim të Qeverisë, ndahen edhe 2.5 milionë Euro për fermerët 2021-12-23 Prishtinë, 23 dhjetor 2021 - Pas mbledhjes së Qeverisë të mbajtur gjatë ditës së sotme, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci mbajti konferencë për media përmes së cilës kumtoi aprovimin edhe të tri vendimeve mjaft të rëndësishme për sektorin e bujqësisë, siç është aprovimi i Strategjisë... më shumë
MBPZhR dhe FAO trajnojnë gazetarët për raportimin në pylltari 2021-12-09 Prishtinë, 09 dhjetor 2021 – Programi për fuqizimin e menaxhimit të qëndrueshëm të pyjeve, financuar nga Suedia, zbatuar nga FAO, në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZHR), po mban trajnim për gazetarët e mediave në Kosovë lidhur me raportimin në pylltari. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31