REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Peci mori pjesë në hartimin e Programit Qeverisës dhe Planin e Veprimit 2021-04-12 Prishtinë, 10, 11 prill 2021 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci gjatë fundjavës ishte pjesë e takimit bashkë me kryeministrin Kurti dhe ministrat tjetër të kabinetit qeveritar në të cilin kanë zhvilluar punëtorinë për hartimin e Programit Qeverisës dhe Planin e Veprimit për katër vitet e ardhshme të qeverisjes. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25