REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Mustafa takim virtual me kryetarët e komunave 2020-09-10 Prishtinë, 10 shtator 2020 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Besian Mustafa gjatë ditës së sotme ka zhvilluar një video konferencë me kryetarët e komunave, si dhe me Kryetarin e Asociacionit të Komunave të Kosovës, z. Sazan Ibrahimi ku u diskutua për sfidat në sektorin e bujqësisë. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30