REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Sqarim i Sekretarit të MBPZhR-së, Kapllan Halimi dhe Kryeshefit të AZhB-së, Ekrem Gjokaj për aktakuzën e Prokurorisë 2019-12-30 Prishtinë, 30 dhjetor 2019 - Sekretari i Përgjithshëm i Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Kapllan Halimi bashkë me Kryeshefin Ekzekutiv të Agjencisë për Zhvillimin e Bujqësisë, kanë reaguar pas ngritjes së aktakuzës ndaj tyre nga Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, lidhur me implementimin e Programit të... më shumë
Ministria e Bujqësisë përkrahë dhe promovon bujqësinë organike 2019-12-12 Prishtinë, 12 dhjetor 2019 - Prodhimtaria bujqësore organike, viteve të fundit ka filluar të përkrahet edhe nga Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural. Përmes programeve mbështetëse, MBPZhR-ja i përkrahë kultivuesit e prodhimeve organike, ku ndër vite ka pasur edhe rritje të sipërfaqeve të kultivuara me këto produkte. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29