REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Ministri Rikalo takon Ministren e Bujqësisë së Gjermanisë, Julia Klockner 2019-01-20 Berlin, 20 janar - Gjatë qëndrimit të tij në Berlin Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo takoi Ministren e Ushqimit dhe Bujqësisë të Gjermanisë, Julia Klockner, gjatë takimit të organizaur nga SWG me ministrat e bujqësisë së vendeve të Ballkanit Perëndimor. Gjatë këtyre takimeve u bisedua për mundësinë... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31