REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Vendet e Ballkanit duhet ta rrisin bashkëpunimin në sektorin e bujqësisë 2018-10-19 Prishtinë, 19 tetor 2018 -Vendet e Ballkanit duhet ta rrisin bashkëpunimin e tyre në sektorin e bujqësisë, si në bartjen e njohurive rreth politikave dhe masave për bujqësi dhe zhvillim rural. Po ashtu, këto vende duhet të vazhdojnë të shfrytëzojnë platformat ekzistuese rajonale të tilla, si Grupi Drejtues Rajonal për Evropën Juglindore, me qëllim të... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28