REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Investimet e institucioneve po rrisin cilësinë e prodhimeve bujqësore 2018-10-05 Prishtinë, 05 tetor 2018 - Investimet e institucioneve në agrobizneset vendore do të vazhdojnë edhe në të ardhmen, me qëllim të rritjes së kapaciteteve prodhuese dhe përpunuese. Krahas kësaj, investimet po orientohen edhe në instalimin e teknologjisë moderne në prodhimin dhe përpunimin e produkteve bujqësore. më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28