REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Mbështetja e Bankës Botërore në realizimin e projekteve të ujitjes 2018-09-20 Prishtinë, 20 shtator 2018 - Gjatë ditës së sotme, zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Mevludin Krasniqi bashkë me Sekretarin e Përgjithshëm të MBPZHR-së, Kapllan Halimi pritën në një takim zyrtarët e Bankës Botërore, Diego Garrido Martin dhe Silvia Mauri me të cilët biseduan lidhur me projektet aktuale dhe... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
     1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30