REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Holanda mbështet ngritjen e cilësisë së qumështit vendor në Kosovë 2018-07-06 Prishtinë, 06 korrik 2018 - Përmes projektit "Programi për trajnime në sektorin e prodhimit të qumështit në Kosovë"”, synohet ngritja e kapaciteteve në industrinë prodhuese të qumështit. Promovimi i këtij projekti dy vjeçar është bërë sot, ndërkaq do të mbështetet nga Ambasada e Holandës në Kosovë dhe do të... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31