REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Lajmet

Zëvendësministri Krasniqi takoi drejtorin e IKC-së 2017-11-22 Prishtinë, 22 nëntor 2017 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Vesel Krasniqi ka pritur sot në një takim Drejtorin Ekzekutiv të Shoqatës “Initiative for Kosova Community”, Ekrem Bajrami dhe anëtarë të tjerë, me ç’rast diskutuan... më shumë
MBPZHR dhe GIZ do të vazhdojnë bashkëpunimin në sektorin e bujqësisë 2017-11-15 Prishtinë, 14 nëntor 2017 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo ka pritur në një takim drejtorin e programit të GIZ-it për Kosovën, James Macbeth, si dhe zëvëndësambasadorin e Gjermanisë në Prishtinë, Jan Axel Voss, me të cilët ka diskutuar rreth zhvillimit të bujqësisë dhe objektivave të punës së... më shumë
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30