REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL
Sekretarja Çerkini po qëndron për vizitë zyrtare në Washington Prishtinë, 28 shkurt 2024 - Sekretarja e Përgjithshme e Ministrisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Venera Çerkini me ftesë të Organizatës Ndërkombëtare të... Sekretarja Çerkini po qëndron për vizitë zyrtare në Washington
Ministri Peci mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar Bujqësor në Paris 27.02.2024 Ministri Peci mori pjesë në Panairin Ndërkombëtar Bujqësor në Paris Prishtinë, 27 shkurt 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci me ftesë të ministrit të Bujqësisë dhe Sovranitetit Ushqimor të Francës, Marc Fesneau, ka marrë pjesë në edicionin e 60-të të Panairit Ndërkombëtar Bujqësor të Parisit (Salon International de l'Agriculture - SIA) në Paris - Porte de Versailles.
Zëvendësministri Demelezi merr pjesë në Ditën Fushore të Boronicës 27.02.2024 Zëvendësministri Demelezi merr pjesë në Ditën Fushore të Boronicës Prishtinë, 27 shkurt 2024 - Zëvendësministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Imri Demelezi ka marrë pjesë sot në Ditën Fushore të Boronicës, që u mbajt në pemishten “BerryKode”, në fshatin Maxhunaj të Vushtrrisë. Kjo ditë fushore është organizuar nga Shoqata Nacionale "Mjedra e Kosovës", me mbështetjen e GIZ-it përmes projektit "Entrepreneurship Promotion" për krasitje të boronicës.
Ministri i BPZhR-së, Faton Peci po qëndron për vizitë zyrtare në Katar 22.02.2024 Ministri i BPZhR-së, Faton Peci po qëndron për vizitë zyrtare në Katar Prishtinë, 22 shkurt 2024 - Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Faton Peci, gjatë vizitës së tij zyrtare në Katar, zhvilloi një takim të rëndësishëm me homologun e tij z. Abdullah bin Hamad bin Abdullah Al Attiya, me ç’rast u dakorduan që të...

Ministri

Faton Peci
  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31