REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Sot shënohet Dita e Mollës

28.09.2015

Sot, datë 28 shtator 2015, në ora 11:00, Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Memli Krasniqi, kryetari i Komunës së Istogut, Haki Rugova, si dhe Shoqata e pemëtarëve “Pema" në Kovragë, organizojnë “Ditën tradicionale të Vjeljes së Mollës”. Aktiviteti mbahet në Kovragë të Istogut, ku do të marrin pjesë edhe shumë kultivues të mollës.

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31