REPUBLIKA E KOSOVËS MINISTRIA E BUJQËSISË
PYLLTARISË DHE ZHVILLIMIT RURAL

Sot prezantohen rezultatet e projektit “Trajtimi i pyjeve cungishte me standarde”

11.08.2015

Të nderuar gazetarë,

Ju njoftojmë se sot ( e martë, 11 gusht), duke filluar nga ora 11:00, në hotelin “Emerald”, në Prishtinë, udhëheqësit e Agjencionit Pyjor të Kosovës do të prezantojnë rezultatet e projektit “Trajtimi i pyjeve cungishte me standarde", i cili është financuar nga UNDP-ja me seli në Turqi, nëpërmjet ekspertëve pyjor të këtij shteti. Gjatë këtij prezantimi të pranishëm do të jenë edhe udhëheqësit e Agjencionit Pyjor të Turqisë dhe ata të Kosovës.

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
   1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29